Fit for 2 – samen sporten

Fitter worden

Actief sporten in de buitenlucht. Onder begeleiding van Debora werk je in groepsverband om fitter te worden, maar ook om de band met jouw hond te versterken. Debora heeft een uitgebreide opleiding bij WOOFCAMP gevolgd en hierdoor kan ze op een verantwoorde en veilige manier en op maat lesgeven.

Eigen niveau

Het maakt niet uit of je al een fanatiek sporter bent of juist het graag weer wilt oppakken. Samen met jouw hond kan het sporten (weer) veel plezier geven. Wij passen de oefeningen en het tempo aan en leveren maatwerk voor jou en jouw hond.

Actief en in verbinding

Samen sporten met jouw hond zorgt ervoor dat je samen actief bent en fitter wordt. Maar een bijkomend voordeel is dat we meteen zorgen dat er meer focus komt op jou, de hond leert zich te beheersen en jullie komen meer in verbinding. Ook in het dagelijks leven ga je dit ervaren.

Fit for 2 in de praktijk

De minimale leeftijd voor de hond is 9 maanden en voor de mens is vanaf 16 jaar. Ieder ras of kruising is welkom, ook als jouw hond wat meer ruimte nodig heeft.

We trainen in een groep van maximaal 6 honden in de omgeving van Hardenberg.

Blok van 5 lessen

Maandag 09.00 – 10.00 uur – 19, 26 juni & 3, 10 en 17 juli

Woensdag 10.15 – 11.15 uur – 21, 28 juni & 5, 12 en 19 juli

Vrijdag 09.00 – 10.00 uur – 16, 23 juni & 7, 14 en 21 juli

Vanaf september ook blokken in de avond / zaterdag.
Kosten voor 5 lessen van 60 minuten € 75,-

Locatie

Er wordt in eerste instantie getraind op de locatie van Hondenschool Fun for 2 in Hardenberg. Maar ook op andere locaties kan er getraind worden, dit is per blok verschillend.

Inschrijven

Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier.