Naast de opvoeding en trainingscursussen bieden wij verschillende Denken & speuren cursussen aan.
Leuk zijn ze zeker, maar ook erg zinvol, omdat het o.a. helpt om de hond meer zelfvertrouwen te geven. Maar ook bewustwording creëren van het hondenlijf of de hond mentaal moe leren maken is heel nuttig. Als voorbereiding op een hondensport, maar ook om een lijf in goede conditie te houden of gewoon omdat het een hele mooie manier van samenwerken is.
Een hond mentaal moe leren maken is voor jezelf, maar ook voor de hond heel prettig en geeft veel voldoening.

Je kan kiezen uit verschillende cursussen zowel in groepsverband als individueel.

Neusspel (losse les)

Tijdens de losse les, waar je zo vaak als je wilt aan mee kan doen, komen de onderdelen zoeken en huiskamerzoeken aan bod.
Eerst een beetje theorie en uitleg en dan lekker aan de slag met jouw eigen hond.

Zoek de juf!

Een geurspoor volgen die de juf heeft uitgezet is een super leuke uitdaging voor jouw hond en draagt bij aan het verkrijgen van meer zelfvertrouwen. 

Afhankelijk van het niveau van de hond passen we de lengte van het spoor aan. Jouw hond mag zijn neus gebruiken en jij mag daarop vertrouwen dat het de goede is.

FUN in de MIX

In deze nieuwe cursus behandelen gaan we aan de slag met een nieuwe hondensport; snuitgolf. Ook komt balans & coördinatie aan bod en gaan we aan de slag om de vaste puzzels uit de speelotheek aan te leren en neem ik jullie mee in de wereld van hersenwerk.