Jonge honden cursus Bewust liefdevol opvoeden

Voor wie en wanneer beginnen?

Jonge honden klas bij Hondenschool Fun for 2. De jonge honden cursus is een vervolg op de pubercursus en bestaat uit 8 lessen.

We bedenken oefeningen waar jij wat aan hebt in het dagelijks leven. Omgaan met de mensenwereld zoals wij dat noemen. In deze cursus gaan we verder waar we gebleven zijn ma de pubercursus. We gaan erg praktijk gericht werken en oefenen met situaties uit de praktijk. Deze gaan we verder uitbouwen en aangepast aan de combinatie gaan we meer of minder uitdaging aanbieden. Want het puberbrein van jouw hond kan heel andere behoeftes hebben dan jij soms wilt. Maar wij helpen je graag om jullie te begeleiden bij de opvoeding van jouw puber!

Bewust liefdevol opvoeden

Geen enkele les is hetzelfde, natuurlijk zijn er een aantal basisoefeningen, maar die proberen wij iedere les weer in een ander jasje te gieten. De oefeningen hebben natuurlijk betrekking op de dagelijkse praktijk. Wij leren jou niet om  je hond achter een brokje aan te lopen, maar om voor jou te werken. Ook werken we vanuit rust, want dan kan de hond leren.

We geven les volgens de Bewust liefdevol opvoeden methode, een visie die Pamela de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en waar wij volledig achter staan.
Ons doel is dat jij leert d.m.v. de handvatten die wij jou aanbieden hoe je de hond kan opvoeden en trainen, maar wel op een vriendelijke manier zodat jullie er beiden veel plezier aan beleven. Het resultaat is uiteindelijk een hond waar jij mee kan lezen en schrijven en die graag naar je luistert..

Jonge honden groepslessen

Je legt met deze cursus een mooie basis voor de verdere opvoeding van jouw hond. Je traint in een groep van maximaal zes combinaties.

Vragen kunnen altijd gesteld worden tijdens de les of door een whatsapp te sturen.
Een les duurt 45 minuten. Indien er juiste speelmaatjes zijn kan er aan het einde van de les los gespeeld worden.

Individuele begeleiding

Wil jij liever niet in een groep trainen, dan kun je bij ons ook terecht voor individuele begeleiding.
Voor jonge honden kan dit met privétraining op maat.

Algemene informatie

Wat heb je nodig bij de les, wat is een goede beloning en andere vragen vind je bij de algemene informatie Bewust Liefdevol Opvoeden.

Zo ziet een les er uit