Individuele puppybegeleiding Bewust liefdevol opvoeden

Wil jij liever niet in een groep trainen, dan kun je bij mij ook terecht voor individuele puppybegeleiding. Puppy’s van alle rassen zijn vanaf 8 weken welkom bij Hondenschool Fun for 2.

Na het volgen van het individuele puppybegeleiding kun je verder trainen met de individuele puberbegeleiding. Bij de individuele puberbegeleiding gaan we de geleerde oefeningen verder uitbouwen en leer ik je nog andere oefeningen die je helpen bij de opvoeding van je prachtige (beginnende) puber.

Bewust Liefdevol Opvoeden

Ik geef les volgens de Bewust liefdevol opvoeden methode, een visie die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld en waar ik volledig achter sta.
Mijn doel is dat jij leert d.m.v. de handvatten die ik jou aanbied hoe je de hond kan opvoeden en trainen, maar wel op een vriendelijke manier zodat jullie er beiden veel plezier aan beleven. Het resultaat is uiteindelijk een hond waar jij mee kan lezen en schrijven en die graag naar je luistert.

Individuele puppybegeleiding

Tijdens de 45 minuten durende les begeleid ik jou met de opvoeding van jouw pup. De les is een combinatie van theorie, praktijkoefeningen en is er ruimte voor vragen. Je schrijft je in voor 8 privélessen, de eerste les duurt 75 minuten. Ik begin met een stuk theorie en aansluitend leer ik je al een aantal basisoefeningen, zodat je thuis meteen aan de slag kan. Zolang jij wilt kun je individuele lessen bij mij volgen. De vervolglessen kunnen per 8 lessen verlengd worden.

De lessen worden hoofdzakelijk op het veld of in de hal gegeven. In overleg kan er ook op een andere locatie dan het veld getraind worden. Denk aan een stadsles of een les in het bos.  Loop je thuis tegen dingen aan, dan is het mogelijk om in overleg bij je thuis te komen, er wordt dan wel kilometervergoeding gerekend.
Je ontvangt bij aanmelding twee PDF bestanden die je meteen kunnen helpen bij de opvoeding van jouw pup, namelijk; de puppyperikelen en de algemene informatiegids.

Gedurende de cursus ontvang je via whatsapp nog verschillende uitgewerkte oefeningen die behandeld zijn tijdens de les en theorie zoals wat is een stress(emmer), lichaamstaal en communicatie, hoe leert een hond (leerprincipes), dominantie, angst en agressie.

Algemene informatie

Wat heb je nodig bij de les, wat is een goede beloning en andere vragen vind je bij de algemene informatie Bewust Liefdevol Opvoeden.