Balans & coördinatie revalidatie

Revalideren na een operatie van bv. elleboog of kruisband of naar aanleiding van andere lichamelijke klachten bij een hond, zoals rugproblemen.
Balans & coördinatie is zeer geschikt om in te zetten. Door de verscheidenheid aan oefeningen behandelen we verschillende spiergroepen, zodat jouw hond sterke en betere bespiering krijgt.

Revalideren kan alleen na overleg met de behandeld dierenarts of fysiotherapeut, ik wil immers opbouwen en niet afbreken.
Revalideren bij Hondenschool Fun for 2 kan alleen door een individueel traject te volgen. Zo heb ik 100% aandacht voor jou en jouw hond en krijg je de optimale begeleiding. Per individu wordt er gekeken naar het best aansluitende revalidatietraject. Thuis oefenen is ook noodzakelijk om een goed resultaat te bereiken.

Balans & coördinatie wordt sinds we de binnen locatie hebben alleen nog binnen gegeven. We hebben geen last van de weersinvloeden, zoals regen, warmte of vorst. Voordat we de binnen locatie hadden, werden de lessen buiten gegeven, Vandaar dat je ook nog foto’s ziet dat er op het gras getraind wordt.