Vervolgcursus Bewust liefdevol opvoeden

Verder trainen na de jonge honden cursus?

Na het volgen van de jonge honden cursus kun je doorstromen naar de vervolgcursus. We gaan voor nog meer verdieping en gaan nog meer oefeningen aan elkaar plakken, nog steeds kijkend naar ieder individu en de combinatie. In alle vervolgcursussen gaan we de geleerde oefeningen verder uitbouwen en leren we je nog andere oefeningen die je helpen bij de opvoeding van jouw prachtige hond.

We kijken vooral naar wat jij en jouw hond nodig hebben en pas de lessen en de oefeningen daarop aan. Alleen maar moeilijker maken is niet altijd verstandig, omdat een puber met heel andere dingen bezig is. Je puber helpen is veel verstandiger, dan maakt het samenwerken zoveel leuker.

Management is heel belangrijk ook in deze fase, tijdens de lessen, maar ook in de echte wereld betekent dat afstand vergroten van wat jouw hond lastig of heel erg leuk vindt. De beloningsfrequentie verhogen en je verwachtingen naar beneden bijstellen.
Het lastige is dat jouw puber er voor de buitenwereld al volwassen uit kan zien, maar dat is hij allerminst.

Na de pubercursus kun je ook doorstromen naar de Fun met GG cursus.

Bewust liefdevol opvoeden

Geen enkele les is hetzelfde, natuurlijk zijn er een aantal basisoefeningen, maar die proberen wij iedere les weer in een ander jasje te gieten. De oefeningen hebben natuurlijk betrekking op de dagelijkse praktijk. Wij leren jou niet om  je hond achter een brokje aan te lopen, maar om voor jou te werken. Ook werken we vanuit rust, want dan kan de hond leren.

We geven les volgens de Bewust liefdevol opvoeden methode, een visie die Pamela de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en waar wij volledig achter staan.
Ons doel is dat jij leert d.m.v. de handvatten die wij jou aanbieden hoe je de hond kan opvoeden en trainen, maar wel op een vriendelijke manier zodat jullie er beiden veel plezier aan beleven. Het resultaat is uiteindelijk een hond waar jij mee kan lezen en schrijven en die graag naar je luistert.

Vervolgcursus – groepslessen

Je hebt met de vorige cursus(sen) al een mooie basis gelegd in de opvoeding van jouw hond. Zolang jullie nog meer willen leren kun je in de vervolgklas verder met de opvoeding van jouw hond. Je traint in een groep van maximaal zes combinaties.

Gedurende de cursus ontvang je via whatsapp nog verschillende uitgewerkte oefeningen die behandeld zijn tijdens de les.

Vragen kunnen altijd gesteld worden tijdens de les of door een whatsapp te sturen.
Een les duurt 45 minuten. Indien er juiste speelmaatjes zijn kan er aan het einde van de les los gespeeld worden.

Algemene informatie

Wat heb je nodig bij de les, wat is een goede beloning en andere vragen vind je bij de algemene informatie Bewust Liefdevol Opvoeden.

Zo ziet een les er uit