Vervolgcursus Bewust liefdevol opvoeden

Verder trainen na de puppycursus of beginnerscursus?

Na het volgen van het puppycursus of de beginnerscursus kun je doorstromen naar de pubercursus en vanuit daar naar de jonge hondencursus. Wil je graag nog meer verdieping dan stroom je door naar de vervolgcursus Bewust liefdevol opvoeden. In alle vervolgcursussen gaan we de geleerde oefeningen verder uitbouwen en leer ik je nog andere oefeningen die je helpen bij de opvoeding van jouw prachtige hond.

Ik kijk vooral naar wat jij en jouw hond nodig hebben en pas de lessen en de oefeningen daarop aan. Alleen maar moeilijker maken is niet altijd verstandig, omdat een puber met heel andere dingen bezig is. Je puber helpen is veel verstandiger, dan maakt het samenwerken zoveel leuker.

Management is heel belangrijk ook in deze fase, tijdens de lessen, maar ook in de echte wereld betekent dat afstand vergroten van wat jouw hond lastig of heel erg leuk vindt. De beloningsfrequentie verhogen en je verwachtingen naar beneden bijstellen.
Het lastige is dat jouw puber er voor de buitenwereld al volwassen uit kan zien, maar dat is hij allerminst.

Na de pubercursus kun je ook doorstromen naar de Fun met GG cursus.

Bewust liefdevol opvoeden

Ik geef les volgens de Bewust liefdevol opvoeden methode, een visie die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld en waar ik volledig achter sta.
Mijn doel is dat jij leert d.m.v. de handvatten die ik jou aanbied hoe je de hond kan opvoeden en trainen, maar wel op een vriendelijke manier zodat jullie er beiden veel plezier aan beleven. Het resultaat is uiteindelijk een hond waar jij mee kan lezen en schrijven en die graag naar je luistert.

Vervolgcursus – groepslessen

Je hebt met de vorige cursus(sen) al een mooie basis gelegd in de opvoeding van jouw hond. Zolang jullie nog meer willen leren kun je in de vervolgklas verder met de opvoeding van jouw hond. Je traint in een groep van maximaal zes combinaties.

We gaan verder met de geleerde oefeningen, bouwen oefeningen uit en ik leer je nieuwe oefeningen die je helpen bij de opvoeding van jouw hond.

Gedurende de cursus ontvang je via whatsapp nog verschillende uitgewerkte oefeningen die behandeld zijn tijdens de les.

Vragen kunnen altijd gesteld worden tijdens de les of door een whatsapp te sturen.
Een les duurt 45 minuten. Indien er juiste speelmaatjes zijn kan er aan het einde van de les los gespeeld worden.

Algemene informatie

Wat heb je nodig bij de les, wat is een goede beloning en andere vragen vind je bij de algemene informatie Bewust Liefdevol Opvoeden.

Zo ziet een les er uit