Individuele puberbegeleiding Bewust liefdevol opvoeden

Verder trainen na de individuele puppybegeleiding Bewust liefdevol opvoeden

Wil jij liever niet in een groep trainen, dan kun je bij ons ook terecht voor individuele puberbegeleiding. Je hoeft niet eerst de individuele puppybegeleiding gevolgd te hebben om deze cursus te kunnen volgen.

Na het volgen van het individuele puppybegeleiding kun je verder trainen. Bij de individuele puberbegeleiding gaan we de geleerde oefeningen verder uitbouwen en leren wij je nog andere oefeningen die je helpen bij de opvoeding van je prachtige (beginnende) puber.
We kijken vooral naar wat jij en jouw hond nodig hebben en pas de lessen en de oefeningen daarop aan.
Alleen maar moeilijker maken is niet altijd verstandig, omdat een puber met heel andere dingen bezig is. Je puber helpen is veel verstandiger, dan maakt het samenwerken zoveel leuker.

Informatie over pubers >>

Bewust Liefdevol Opvoeden

Geen enkele les is hetzelfde, natuurlijk zijn er een aantal basisoefeningen, maar die proberen wij iedere les weer in een ander jasje te gieten. De oefeningen hebben natuurlijk betrekking op de dagelijkse praktijk. Wij leren jou niet om  je hond achter een brokje aan te lopen, maar om voor jou te werken. Ook werken we vanuit rust, want dan kan de hond leren.

We geven les volgens de Bewust liefdevol opvoeden methode, een visie die Pamela de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en waar wij volledig achter staan.
Ons doel is dat jij leert d.m.v. de handvatten die wij jou aanbieden hoe je de hond kan opvoeden en trainen, maar wel op een vriendelijke manier zodat jullie er beiden veel plezier aan beleven. Het resultaat is uiteindelijk een hond waar jij mee kan lezen en schrijven en die graag naar je luistert.

Individuele puberbegeleiding

Je hoeft niet eerst de individuele puppybegeleiding gevolgd te hebben om deze cursus te kunnen volgen. Je schrijft je in voor 8 privélessen. Tijdens de 45 minuten durende les begeleid ik jou met de opvoeding van jouw hond. De les is een combinatie van theorie, praktijkoefeningen en is er ruimte voor vragen.
Als je de individuele puppybegeleiding nog niet gevolgd hebt duurt de eerste les 75 minuten. We beginnen met een stuk theorie en aansluitend leren we je al een aantal basisoefeningen, zodat je thuis meteen aan de slag kan.

Zolang jij wilt kun je individuele lessen bij ons volgen. De vervolglessen kunnen per 8 lessen verlengd worden.

De lessen worden in in de basis op onze trainingslocatie gegeven. In overleg kan er ook op een andere locatie dan het veld / hal getraind worden. Denk aan een stadsles of een les in het bos.  Loop je thuis tegen dingen aan, dan is het mogelijk om in overleg bij je thuis te komen, er wordt dan wel kilometervergoeding gerekend.

Je ontvangt bij aanmelding een link met de algemene informatiegidsdie je meteen kunnen helpen bij de opvoeding van jouw puber.
Na de privéles ontvang je de handout van de privéles via whatsapp.
Gedurende de cursus ontvang je via whatsapp nog verschillende uitgewerkte oefeningen die behandeld zijn tijdens de les en theorie zoals wat is een stress(emmer), lichaamstaal en communicatie, hoe leert een hond (leerprincipes), dominantie, angst en agressie.

Vragen kunnen altijd gesteld worden tijdens de les of door een whatsapp te sturen.

Algemene informatie

Wat heb je nodig bij de les, wat is een goede beloning en andere vragen vind je bij de algemene informatie Bewust Liefdevol Opvoeden.