FUN in de MIX

In de cursus van FUN in de MIX behandelen we iedere les een onderdeel van Balans & Coördinatie. Daarnaast gaan we aan de slag met hondendenksport. Er zijn meer dan 15 technieken aan te leren. Ook laat ik jullie kennis maken met hersenwerk.
Kernwoorden voor deze cursus; concentratie, zelfvertrouwen, lichaamsbewustwording en beheersing.

Voor welke hond is FUN in de MIX geschikt?

Alle honden van alle leeftijden kunnen deelnemen aan deze cursus.
We geven les op maat, daarom kan iedereen aansluiten bij deze cursus;

  • ongeacht ras
  • leeftijd
  • drukke honden
  • reactieve honden
  • bange honden

We kunnen voldoende afstand tussen de andere honden creëren. Mijn ervaring is dat de honden zo met hun lijf, hoofd en eigenaar bezig zijn dat ze de omgeving haast vergeten.

Het verschil tussen hondendenksport en hersenwerk?

Hondendenksport zijn vaste puzzels van hout of plastic. We hebben bijna 100 verschillende spellen in het assortiment van Hondenspeelotheek Fun for Brains.
Hersenwerk zijn zelfgemaakte puzzels van stof en andere materialen. We hebben ook hier een ruim assortiment van en we kunnen verschillende technieken van zoeken aanleren.

Met Balans & Coördinatie gaan we werken aan bewustwording van het lijf. Door de verschillende oefeningen ontwikkelt de hond meer zelfvertrouwen en concentratie verbetert.

Door goed te kijken naar je hond en hem indien nodig te helpen door de stappen kleiner te maken voorkom je frustratie bij je hond.
Je krijgt van mij hiervoor de handvatten, zodat het voor jullie beide een feestje wordt.

Na 10 lessen ontvang je een certificaat.

Zo zien onze lessen er uit